Co máme vědět o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [odp. red. Berta Mazelová]

By: Klimentová, Maryna [Autor]Contributor(s): Mazelová, Berta [red]Material type: TextTextPublication details: Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1957 Edition: 2. vydDescription: 380 s., fot., tb., obr. příl., rejstřSubject(s): kuchařky potraviny pokrmy přípravy technologie skladování zpracování maso zvěřina ryby zelenina houby luštěniny proso pohanka čirok těsta koření nápoje
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Sklad A
Naučná pro dospělé SKA 641 (Browse shelf(Opens below)) Staženo z oběhu 420950030951

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha