Francouzská kuchyně / Jana Martinicová ; [il. Václav Pata ; kres. Daniela Volfová ; odp. red. Táňa Jandáková ; fot. Olga Davidová]

By: Martinicová, Jana [Autor]Contributor(s): Davidová, Olga [pht] | Jandáková, Táňa [red] | Pata, Václav [ill] | Volfová, Daniela [ill]Material type: TextTextPublication details: Praha : Merkur, 1972 Edition: 1. vydDescription: 319 s., ilSubject(s): kuchařky recepty přípravy pochoutky víno výživa domácnosti stravování předpisy kulinářství polévky předkrmy korýši hlemýždi drůbež králíci omáčky kuchyně Francie jídla pokrmy vaření speciality ryby maso zelenina moučníky receptury
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Sklad A
Naučná pro dospělé SKA 641 (Browse shelf(Opens below)) Staženo z oběhu 420950055990

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha