Zachraň jídlo v kuchyni / autoři textů: Barbora Kebová, Adam Pešek, Adam Podhola, Anna Strejcová
Material type: TextLanguage: 00-čeština Publisher: Praha : Zachraň jídlo z.s., 2019Edition: Vydání prvníDescription: 255 stran : barevné ilustrace ; 28 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788027064137 ;Subject(s): potraviny | jídla | minimalizace odpadů | foodstuffs | meals | waste minimization | kuchařské recepty návodyGenre/Form: kuchařské recepty | příručky | cookbooks | handbooks and manualsSummary: Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku doprovodí texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů. Nakladatelská anotace. Kráceno.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Dospělí naučná literatura | Naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420950185100 |
Obsahuje rejstřík
Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku doprovodí texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
There are no comments on this title.