Zachraň jídlo v kuchyni / autoři textů: Barbora Kebová, Adam Pešek, Adam Podhola, Anna Strejcová

By: Kebová, Barbora [Autor]Contributor(s): Pešek, Adam [Autor] | Podhola, Adam [Autor] | Strejcová, Anna [Autor]Material type: TextTextLanguage: 00-čeština Publisher: Praha : Zachraň jídlo z.s., 2019Edition: Vydání prvníDescription: 255 stran : barevné ilustrace ; 28 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788027064137 ;Subject(s): potraviny | jídla | minimalizace odpadů | foodstuffs | meals | waste minimization | kuchařské recepty návodyGenre/Form: kuchařské recepty | příručky | cookbooks | handbooks and manualsSummary: Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku doprovodí texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Dospělí
naučná literatura
Naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 420950185100

Obsahuje rejstřík

Kuchařka vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku doprovodí texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů. Nakladatelská anotace. Kráceno.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha