Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! / Markéta Šichtařová
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Dospělí naučná literatura | Naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Checked out | 23.07.2024 | 420950181308 |
Obsahuje bibliografii
Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové.
Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel.
There are no comments on this title.