Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! / Markéta Šichtařová

By: Šichtařová, Markéta, 1976- [Autor]Material type: TextTextLanguage: 00-čeština Publisher: Praha : NF Distribuce, 2016Edition: Druhé vydáníDescription: 245 stran : barevné ilustrace ; 31 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788088200024 ;Other title: Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! | Citlivá kuchyně [Spine title]Subject(s): jídla | bezlepková dieta | bezmléčná dieta | zdravá výživa | meals | gluten free diet | milk-free diet | healthy eating | kuchařské recepty příručky návody fotografieGenre/Form: kuchařské recepty | příručky | cookbooks | handbooks and manualsSummary: Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové.Summary: Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Dospělí
naučná literatura
Naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Checked out 23.07.2024 420950181308

Obsahuje bibliografii

Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové.

Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha