Polévky a dušená jídla
Material type: TextLanguage: 00-čeština Original language: 01-angličtina Series: Dobře jíst, dobře žítPublisher: Praha : Reader's Digest Výběr, 2007Description: 160 s. : barev. il. ; 25 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 978-80-86880-79-2 ;Subject(s): slaná jídla | polévky | dishes | soupsGenre/Form: kuchařské recepty | cookbooksSummary: Zajímavé recepty světové kuchyně na přípravu výživných jídel, polévek a dušených pokrmů, k jejichž náročnější přípravě jsou potřeba i různé a cenově nákladnější ingredience.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Dospělí naučná literatura | Beletrie pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420950178971 |
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Zajímavé recepty světové kuchyně na přípravu výživných jídel, polévek a dušených pokrmů, k jejichž náročnější přípravě jsou potřeba i různé a cenově nákladnější ingredience.
There are no comments on this title.