Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborné školy a pro hotelové školy. 1. díl / Hana Sedláčková / Pavel Otoupal

By: Sedláčková, Hana [Autor]Contributor(s): Otoupal, Pavel [aut] | Poláček, Jiří, 1946- [pht]Material type: TextTextPublication details: Praha : Fortuna, 2007 Edition: 3., přeprac. vydDescription: 85 s., fot.příl.: ilISBN: 80-7168-912-2 :Subject(s): pokrmy přípravy technologie výživa zdraví zásady gastronomie hygiena práce bezpečnost polévky omáčky učebnice učebnice
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Dospělí
Naučná pro dospělé 641 (Browse shelf(Opens below)) Staženo z oběhu 420950155399

Obsahuje bibliografii a tabulky.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha