Pěkně vypečená kuchařka / (Record no. 138357)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01493nam a22004577i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 138357
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ-FrMK
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20170203112402.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 170118s2016 xr a e 001 0 cze
020 ## - ISBN
ISBN 978-80-906570-0-7 ;
Zpřesnění (vázáno)
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace ABA001
Jazyk katalogizace cze
Agentura upravující záznam NJG502
Použitá pravidla popisu RDA
041 0# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků 00-čeština
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země 01_Česká Republika
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Zdroj předmětové klasifikace Konspekt
Číslo předmětové kategorie 19
080 1# - MDT
Klasifikační znak MDT 641.85
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 1# - MDT
Klasifikační znak MDT 664.66
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 1# - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Arichteva, Lucie
Číslo autoritního záznamu mzk2016935593
Kód role Autor
-- fotograf
245 10 - Údaje o názvu
Název Pěkně vypečená kuchařka /
Údaj o odpovědností, atd. Lucie Arichteva ; fotografie Lucie a Nikolaj Arichtevi ; ilustrace a ruční písmo Karolína Stryková.
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první.
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Best Taste Publishing s.r.o.,
Datum vydání, distribuce, atd. 2016.
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 186 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 27 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma moučníky
Číslo autoritního záznamu ph115366
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma slané pečivo
Číslo autoritního záznamu ph116177
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma dezerty
Číslo autoritního záznamu ph114308
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma cakes
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma salt cakes
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma desserts
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kuchařské recepty
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín cookbooks
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Arichtev, Nikolaj Atanasov,
Datumy související se jménem 1977-
Číslo autoritního záznamu xx0094441
Kód role fotograf
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Stryková, Karolína,
Datumy související se jménem 1990-
Číslo autoritního záznamu ola2014819010
Kód role ilustrátor
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky NJG502 - Městská knihovna Frenštát p. R.
Holdings
Withdrawn status Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové Číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Lokace Total Renewals Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena účinná od Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  420950171965 Dewey Decimal Classification     311.20   317009604892 03.02.2017 Dospělí 641 389.00 Kosmas - fa 4/2017 Dospělí 14 23.06.2023 03.02.2022 Naučná pro dospělé 03.02.2017 Knihy naučná literatura

Powered by Koha